31-03-2021

Het is meer dan hoog tijd dat dappere Belgen zich gaan verenigen tegen de draconische maatregelen die onze niet democratisch verkozen regering op ons afvuren. Een regering die, voor de verkiezingen, door iedereen werd uitgekotst en nu zogezegd over onze gezondheid zou waken. Laat me niet lachen! Een regering die gevormd werd, na een aanslag op het record om de langste onderhandelingen te verslaan. We hebben zelfs ministers die niet eens op de kieslijst stonden.. typisch België misschien?

 

Het verbaast en verontrust mij enorm dat er zoveel niet dappere Belgen zijn die, als je om je heen kijkt, een mondkapje dragen als statussymbool. Althans, daar heeft het alles van weg; op de fiets, tijdens het joggen, alleen in de auto...  En dat terwijl mondkapjes niet eens beschermen tegen een virus. De dokters en verzorgenden al gezien die patiënten behandelen met een gevaarlijk virus? Niet 1% van de bevolking stierf aan Corona (en ja, voor de getroffenen is het heel erg), kunnen we dan spreken over een killervirus en moeten daar hele samenlevingen voor vernield worden?  En, ligt het aantal sterfgevallen aan kanker niet vele malen hoger? Waarom dan niet beginnen met alle fastfood ketens te sluiten, minder gif op de akkers toelaten, gezonde voeding goedkoper maken en fastfood duurder?

 

Wat mij nog het meeste zorgen baart, is de manier waarop mensen met elkaar omgaan door heel deze emotionele chantage. Men past niet meer op elkaar, men let op elkaar. Men spreekt elkaar aan als het mondkapje niet 'op de juiste manier' gedragen wordt, als men 'te dicht' bij elkaar staat, als men vrij ademt in open lucht enz. Als je met feiten komt, rollen de ogen en zelfs familieleden beweren zich zorgen te maken om je mentaal welzijn. Zoveel mensen die zitten te springen om het vaccin omdat ze denken dat ze dan beschermd zijn tegen het virus (niet dus) en er van uitgaan dat alles dan weer als vroeger wordt (ook niet dus).

 

Ben ik een complotdenker? Nee, integendeel. Ik ben iemand die het hele circus doorziet en toekijkt hoe het gros van de bevolking lijdt aan het Stockholmsyndroom. Die beseft dat mensen  verdoofd worden door massahypnose waaraan de media zich schuldig maakt én natuurlijk niet te vergeten, onze integere viroloog meneer Van Ranst die hier van naaldje tot draadje vertelt hoe hij het voor mekaar krijgt.

 

Wat moet er nog gebeuren voor iedereen doorheeft wat er gaande is?

 

Naam en adres bij ons bekend


31-03-2021

Ik wil mijn vrijheid terug

Naam en adres bij ons bekend


31-03-2021

Waarom moeten we worden ingeënt als het vaccin niet veel zin heeft en waarom kan het niet sneller? Zijn jullie als overheid zélf bang om besmet te worden? Is het zo dat corona alle organen aanvalt, zo ook huid en ogen? Waarom wordt er zoveel gelogen via media over corona? Waarom is de griep nu ook corona? Wat voor zin hebben de maatregelen als mensen niet willen luisteren, en zijn zij die dat wél doen daar de dupe van? Hoe lang gaat het allemaal nog duren, als we moeten leren leven met covid en alle variante virussen? Waarom heeft men de mensen bang gemaakt? Om achter de schermen zijn zin te kunnen doen? Waarom niet alles terug opengooien als het toch allemaal niet veel helpt: hoe lang nog? Het wordt óndraaglijk en kijk naar de doden die onrechtstreeks sterven aan corona!!! ???

Naam en adres bij ons bekend


16-04-2021

Hoogste tijd om ACTION Gent te boycotten. Net buiten gesmeten uit de winkel. Zoveel spijt dat ik er op dat moment niet aan dacht om heel het gebeuren te filmen. Dit filmpje had zwaar viraal gegaan anders.
Was oprecht mijn mondmasker vergeten thuis omdat ik een andere jas aantrok en ze altijd in mijn zak bewaar. Daarom bond ik mijn sjaal rond mijn neus.
Ik word aangesproken door één van de medewerksters.
Ik leg haar de situatie uit maar ze weigert de sjaal en zegt dat ik er kan kopen.
Ik weiger er te kopen omdat ik er thuis heb liggen. Ze komt terug met een andere medewerkster. Deze medewerkster is heel agressief. Ik herhaal hetzelfde waarop ze me verwijst de winkel te verlaten. Ik laat mijn mandje staan, zeg haar dat ik met plezier vertrek en stap weg. Ze blijft me achtervolgen en zegt dat ik niet meer welkom ben waarop ik antwoord dat ik geen behoefte meer heb naar een winkel te komen die een corrupt beleid steunt.

Ze respecteert niet eens de anderhalve meter en komt heel bedreigend vlak voor mij staan. Ik vraag haar wat ze van plan is waarop ze bedreigend antwoordt wat ik ga doen. Ik zeg dat ik mijn handen hier niet aan ga vuilmaken maar ze blijft zich echt agressief en provocerend opstellen.
Vreemd gedrag voor iemand die een hoofddoek draagt en duidelijk belang hecht aan het volgen van een religie die vrede promoot.
Op een gegeven moment staan ze met 5 rond mij. Waar is de tijd dat vrouwen met een hoofddoek opkwamen tegen de discriminatie waarbij ze gedwongen werden hun hoofddoek af te zetten. Nu zijn zij degene die mij dwingen om een mondmasker op te zetten. En dit doen ze dan nog eens met agressie. Wat totaal overbodig is.
Ik heb hier genoeg van en wil buiten stappen. Ze blijft me nog wat zaken naschreeuwen die ik niet verstond waarop ik terug schreeuw dat respect in deze tijd ver te zoeken is en ze de pot op kunnen met hun achterlijk corrupte corona beleid.


FUCK ACTION ik voel me woedend en tegelijk klaar om in tranen uit te barsten. Dit is niet de wereld waarin ik wil leven.
Dat ze dan maar snel hun spuit halen, heb het volledig gehad met de beoordeling en valse heldhaftigheid zoals ik gisteren in één van mijn posts al vermeldde.

Ondertekend: Yazz Buyle


 

24-05-2021
Beste,

Het nieuwe normaal is niet mijn ding. Er word te weinig aandacht besteedt. in de buitenlucht moet je een frisse neus op doen en geen masker. dat is gezonder. En alle dingen voor ons wordt ons ontnomen zoals koorzang. Die , 1,5 waarop is die gebaseerd.? Mensen hebben sociaal contact nodig.

Grt, E

Naam en adres bij ons gekend

 

27-05-2021

Mijn verhaal van 02-04-2021 nog eens gelezen, ondertussen klaarheid, ik ben immuun, joepie!

Anderzijds door het gedwongen dragen van dat fucking klote mondmasker die de ademhaling dusdanig zwaar maakte, zuurstoftekort, intussen op spoed terechtgekomen. Had 'licht' hartfalen myocard, overbelasting van het hart. Het zweten had al een indicatie moeten zijn, de oververmoeidheid door zuurstoftekort. Alle dokters zijn het eens, de boosdoener is het mondmasker. EN zeg nu, na alle betogingen, feestjes, terrasbezoeken dalen de cijfers toch... wat heeft het dan fucking uitgehaald om mensen zo te tergen en te pijnigen met dat mondmasker? En nee, het vaccin neem ik zeker niet, als je vroeger een attest van je huisarts had dat je immuun was moest je toch ook niet het vaccin nemen op school? Dus wat lullen ze dan over vaccin? Gedaan, het is genoeg geweest. sorry mag me niet opjagen, maar ja nu sturen ze me bijna dagelijks een aanmaning om dat shit vaccin te halen. Ik denk er niet aan, heb ook zo twee keer een trombose gehad in drie dagen tijd, wat zou ik dan een vaccin nemen?

Naam en adres bij ons bekend