De Great Reset

Gepubliceerd op 5 april 2021 om 11:21

De 'elite' heeft het voortdurend over 'The Great Reset' en 'Build back better' en heel wat mensen gruwelen bij hun uitspraken.

Nochtans, we hebben inderdaad een reset nodig en we moeten inderdaad alles opnieuw en beter opbouwen, maar niet zoals zij het voor ogen hebben. We moeten af van de grote kloof tussen arm en rijk. We moeten af van het heel je leven gaan werken om elke maand de eindjes aan elkaar te knopen, of net niet. We moeten af van het politieke systeem zoals het nu is, waar psychopaten de lakens uitdelen en het grootste stuk naar hun kant trekken. We moeten af van het monetaire systeem waar banken alleen maar rijker worden en klanten alleen maar armer. Waarom predikt de Paus armoede en zit hij zelf op een onmetelijk grote hoop goud en geld? Wie bij zijn verschijning dan bijna in katzwijm valt en enthousiast met een vlaggetje gaat staan zwaaien, die moet toch niet goed bij zijn hoofd zijn, denk ik dan. 

 

Het geld moet herverdeeld, niet bij een handjevol lunatics alleen maar verdeeld over de wereldbevolking. We moeten af van de grote concerns die alles in handen hebben en zelfs de kruimeltjes nog zelf opeten. We moeten af van het gif in onze voeding en medicatie. Er is zoveel dat moet veranderen en zolang we daar niet allemaal samen één front voor vormen gaat het nooit lukken!

 

We hebben elkaar nodig!

We hebben ons teveel laten verdelen, we wijzen elkaar met de vinger als iemand niet gehoorzaamt aan het systeem dat er op gemaakt is om ons te verdelen. Elke keer je iemand aanspreekt dat hij/zij geen mondkapje draagt, dat mensen te dicht bij elkaar staan, een feestje bouwen of wat dan ook, voed je dat systeem. Elke keer je de telefoon pakt en naar de kliklijn belt, geil je iemand op die breed glimlachend jouw touwtjes viert. Elke cent belastingen die je betaalt, op iets waar al 10 keer belastingen werd betaald, geef je je zuurverdiende geld weg aan zij die al alles in handen hebben.

 

En alleen kun je niets. Eén iemand die de regeltjes verbreekt van het systeem wordt genadeloos afgeslacht. Als we dit niet samen gaan doen, dan zal het zelfs niet eens een druppel op de hete plaat zijn. We zijn met miljarden mensen op de wereld die lijden onder een paar duizend maniakken. Wanneer miljarden mensen opstaan en hun rechten opnemen, valt heel het systeem in duigen. Maar ze weten dat we blijven zitten schelden en frustraties uiten achter onze computers. Ze weten dat er teveel mensen bang zijn omdat ze op voorhand wisten dat een volk makkelijk bang te maken is. Stuur een virus de wereld in, maak er veel propaganda over waarbij je de media betrekt en een zogenaamde expert, sjoemel met de cijfers en zorg dat je de zogenaamde oplossing voor dat virus forceert en klaar.

 

De zakkenvullers, geldverbranders en corrupte politici worden plots betrouwbare leiders die waken over de gezondheid van hun kudde schapen. De schapen die zich kibbelend, bibberend en volgzaam naar de vaccinatiecentra haasten om elkaar daar te verdringen zodat ze toch maar als eerste die verlossende en reddende naald in hun arm kunnen voelen. Alleen de wappies, de complotdenkers, de achterlijken... dié zie je daar niet verschijnen. Die stellen zich vragen bij heel dit gebeuren en dat is nu nét wat de schaapherders niet willen. Verandering is altijd gekomen door andersdenkenden en het is verandering die we nodig hebben! Wat ze je ook wijsgemaakt hebben, je bent geen schaap dat volgzaam in het rijtje moet lopen. Je bent geboren als 'free spirit' die hier, op onze mooie planeet, de beste versie van zichzelf mag worden.  Iemand die de ontplooiing van anderen niet in de weg staat en iedereen laat groeien op zijn eigen tempo. We zijn niet naar hier gekomen om elkaar te beschimpen, de duvel aan te doen en ons te verrijken op de kap van anderen. En daarvoor is geen enkele God of Allah verantwoordelijk. Die verantwoordelijkheid dragen jij en ik en iedereen die hier rondloopt. Wat gaan we doen? En wanneer?

T.S


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Mike
een jaar geleden

Dit systeem is ook verrot tot op het bot....dit kon ook niet uitblijven dat dit nog lang bleef of blijft bestaan. Het boek van Klaus Schwab, The Fourth Industial Revulotion EN De Grote Reset laat zien hoe een paar mensen die aan de absolute top van dit alles staan, hoe die het het liefst zouden zien.....dat er wat gaat veranderen staat als een paal boven water, alleen hoe....dat hebben wij....de overgrote meerderheid zelf in de hand....we moeten ons verenigen....voordat het te laat is....

John
een jaar geleden

Moeten we niet eerst iets doen aan het egoïsme en de hebberigheid van de mensheid. In de westerse wereld met de VS aan kop stemmen we nog maar al te graag op de reactionaire partijen om ons eigen hachje veilig te stellen. Het monetaire systeem houdt dit in stand. De heer Bezos, CEO van Amazon, gaat een ruimtevaartproject opzetten voor de rijken om een tripje heelal te doen, terwijl zijn personeel onderbetaald is. Zou hij niet verplicht moeten worden in plaats daarvan een land in Afrika te adopteren en te ontwikkelen. Wie weet? Eerst een andere mindset creëren misschien?

Marleen Beeken
een jaar geleden

Had het niet beter kunnen verwoorden. Valt niets aan toe te voegen.

WENDY
een jaar geleden

Helemaal mee eens!