Proefdieren sterven, en dan..?

Gepubliceerd op 15 mei 2021 om 16:27

Velen onder ons zullen denken: 'Hoe erg voor de dieren maar de farmaceuten moeten toch kunnen uittesten of een vaccin geen gevaar is voor de volksgezondheid'. En hoe jammer ook voor die arme dieren, het is natuurlijk altijd geruststellend om te weten dat je als mens geen gevaar loopt als je een stof ingespoten krijgt.

In dit YouTube filmpje is men vol lof over het succes bij het testen van het Covid-19 vaccin op dieren. De arme beestjes stellen het wel en naast wat ongemakjes valt het allemaal wel mee. Een filmpje als dit zou met gemak door de factcheckersmolen van Facebook geraken.

Maar...

Zoals zovele posts op Social media die door factcheckers als 'fake news' verwijderd worden zou dit ook in de virtuele prullenmand mogen belanden want niets is minder waar. ,

Whats App Video 2021 05 15 At 15 31 28
MP4 bestand – 1.007,6 KB 117 downloads

In The Senate Committee on state affairs, horen we de getuigenis dat alle dieren die gebruikt werden in laboratoria om het vaccin te testen, gestorven zijn. Dat daarom het testprogramma gestopt is en nu volwassenen én kinderen gevaccineerd worden.

 

Mogen wij ons daar aub vragen bij stellen??


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.