Domme WAPPIES

Gepubliceerd op 6 november 2021 om 08:49

Een kleine twee jaar geleden is het, dat de WAPPIE-beweging ontstond. De naam WAPPiES kregen de rebellen van de politiekorpsen omdat ze zich verzetten tegen het systeem en de manier waarop de 'ordehandhaving' gebeurde. Deze WAPPIES hadden al snel door dat er aan het hele Covid-circus een onwelriekend geurtje zat en probeerden andere burgers te overtuigen dat het een opgezette val was van een aantal individuen die het niet zo goed voor hadden met de hele mensheid.

Maar wat gebeurde er? Al gauw werden ze voor gek verklaard, uitgelachen, belachelijk en monddood gemaakt door de overgrote meerderheid die zich al makke schapen naar de slachtbank lieten leiden.

Men was o zo blij toen de vaccinatiecampagnes opgestart werden en aan de centra stonden ellenlange wachtrijen van hoopvolle mensen met ontblote arm die halsreikend uitkeken naar het moment waarop ze ingeënt zouden worden. Eindelijk zouden ze Covid-safe zijn en konden ze gewoon doorgaan met hun leven. Geen lock-downs meer, terug feestjes kunnen bouwen met familie en vrienden want iedereen zou gevaccineerd worden! Wat een fijn gevoel was dat!

 

Die belachelijke WAPPIES waren compleet gek geworden want ze deden de ene voorspelling na de andere en er was niet één die ergens op sloeg. Het vaccin zou niet werken om de doodeenvoudige reden dat het geen vaccin was. Men zou nog steeds Covid-19 kunnen krijgen én doorgeven. Het zou niet bij twee vaccins blijven, er zouden er méér komen. Men zou mensen gaan verplichten om zich te laten vaccineren en heus niet alleen de 'risicogroepen' maar met de tijd zelfs kinderen. Het zou zelfs zo ver komen dat sommigen hun beroep niet meer mochten uitoefenen als ze de prik weigerden. Mensen zouden het openbaar vervoer niet meer mogen nemen, niet meer naar buitenland mogen reizen en op die manier zou er medische apartheid gecreëerd worden. Nog méér verdeeldheid onder de mensen, nog meer dan er al was! Men zou pasjes gaan invoeren die ze zelfs vergeleken met de afschuwelijke sterren die de Joden verplicht moesten dragen tijdens WO II, pasjes die je toegang verschaften als gevaccineerde, waar niét gevaccineerden zouden geweigerd worden. Men zou scholen gaan inschakelen als propaganda voor de vaccins, kinderen zouden om de haverklap getest moeten worden met een stok in de neus, ja, kinderen en zelfs baby's!

 

Er zouden heel wat slachtoffers vallen onder de geprikten, mensen zouden bijverschijnselen krijgen die nooit meer weg zouden gaan zoals chronische vermoeidheid en ergere dingen. Maar die cijfers zouden door de regeringen ook gemanipuleerd worden want de schijn zou moeten opgehouden worden dat die vaccins veilig waren zodat nog méér mensen zich zouden laten prikken...  De helden van de zorg zouden verplicht worden om zich te laten prikken want anders riskeerden ze hun baan te verliezen en als zwakke WAPPIES weggezet worden...

 

Wat een dommeriken toch, die WAPPIES... wat een uilskuikens!

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mike P.
8 maanden geleden

Wat een mooi stukje!
Uitgescholden worden, weggezet worden als gek en uiteindelijk toch gelijk krijgen...griezelig....

Rogier
8 maanden geleden

Dank, Scherp geschreven.
Nederlandse wappies zonder werk, maar met de mogelijkheid tot vooruitbetalen zoeken kleine betaalbare huurwoning voor gezin van 5 in oostvlaanderen, Liefst afgelegen in de natuur, wel mogelijkheid tot inschrijven. Willen ons graag aansluiten bij mensen die thuisonderwijs geven. Kunnen lessen verzorgen in aikido, shiatsu, koken, tekenen, schildereen en nog veel meer.