Razend!

Gepubliceerd op 7 november 2021 om 11:32

Razend ben ik. Razend en kapot van verdriet.

Ik ben al langer boos op 'het systeem' en boos is in deze een understatement. Maar nu ben ik razend!

 

Heel deze coronagekte was ik trots omdat mijn dochter niet zwichtte onder de vaccinatiedruk. Ze begreep goed genoeg dat de cijfers niet kloppen, dat mondmaskers en andere domdwaze maatregelen niet helpen en dat regeringen zich écht niet druk maken om de volksgezondheid. Ze snapte het hele plaatje en was zeker niet van plan haar gezonde lijf op te offeren aan een experiment waar alleen de farmacie rijk van werd en een aantal psychopaten hun zakken vol met geld staken. Psychopaten die een land overnamen door een totaal niet democratische verkiezing hebben namelijk het recht om het vaccin te weigeren.

Ze weten hoeveel mensen het leven lieten in, alleen... ze manipuleren ook hier de cijfers, net zoals ze met de covid-gevallen deden. Ze weten ook dat de vaccins niet helpen en dat mensen geen antistoffen aanmaken nadat ze gevaccineerd zijn. Het feit dat het hebben van antistoffen, die iemand heeft nadat hij Covid-19 kreeg, geen vrijgeleide zijn voor het kut-safety-pasje zegt toch genoeg? Ze weten zelfs dat de zogezegde 'boosters' OOK niet gaan werken tegen Covid-19 en dat het na de derde en de vierde spuit nog steeds niet opgelost zal zijn!

 

En nu heeft mijn mooie lieve fantastische meid zich laten vaccineren.

 

Die vieze gore incompetente psychopaten die zich verkneukelen bij elk slachtoffer dat er valt, hebben MIJN dochter het mes op de keel gezet om mee te werken aan een dodelijk experiment!

 

Niet gevaccineerd? Minachtende blikken van de klanten in de supermarkt waar ze werkt, geen sportschool, geen etentje op restaurant, geen drankje in de kroeg, geen bioscoop, geen openbaar vervoer, geen werk meer en straks ook niet meer toegelaten in supermarkten enz enz...

 

'Moeder, ik had gewoon geen keuze meer' zei ze met een doffe stem en ik... ik huilde. Tranen met tuiten huilde ik. Dikke tranen voor alle zich bewuste moeders en vaders, voor alle oma's en opa's en alle wakkere kinderen wiens leven onleefbaar gemaakt wordt. En razend omdat de hoge heren van dit land omgekocht worden met een dik gespijsde bankrekening en er nog mee wegkomen ook.

 

De waanzin zal pas stoppen als iedereen zegt dat het genoeg is geweest! Maar er zijn nog steeds, na alle overduidelijke signalen dat het een wereldwijde genocide is, mensen die blijven geloven in de zorgzaamheid en de bekommerdheid van de psychopaten. Wij hebben niet één Jurgen Coninx nodig maar tientallen! Mensen met een rechtvaardigheidsgevoel die de bevolking helpt te ontsnappen aan die bende ordinaire coke snuivers die vinden dat het leven van MIJN dochter en ALLE kinderen niets waard is.

 

Razend ben ik... kapot van verdriet maar vooral RAZEND

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.