Het loopt als een trein!

Gepubliceerd op 7 december 2021 om 13:34

René from the café from the resistance zou apetrots zijn want het verzet groeit met de dag!

Overal worden groepen gevormd die zich verenigen tegen alle leugens en het bedrog rond de plandemie.

Over heel de wereld zijn betogingen aan de gang en zoeken gelijkgestemden elkaar op en dat is prachtig.

Mensen gaan zich weer verbinden i.p.v. zich te laten verdelen en daar zal de elite natuurlijk wel rekening mee gehouden hebben maar, dat we zo talrijk zouden worden, dat hadden ze wellicht niet voorzien.

Een rekenfoutje is natuurlijk snel gemaakt en intussen zijn we wel al gewend aan foute berekeningen, toch?

Er werd en worden nog steeds rekenfouten gemaakt bij het aantal besmettingen, het aantal dodelijke slachtoffers van zowel het virus als het zogenaamde vaccin en ga zo maar door.

Het lijkt wel of men bij hogere opleidingen het vak wiskunde, statistieken en begrijpend lezen vergat in te plannen.

 

Maar goed, het verzet groeit zienderogen en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. De betogingen in Brussel, Wenen, Spanje, Frankrijk enz. toont aan dat heel wat mensen wakker worden en dat ze zich luidkeels verzetten tegen de tirannie van de huidige beleidsvoerders. Miljoenen mensen kwamen reeds op straat om hun ongenoegen en walging te laten zien en horen en als we bepaalde bronnen mogen geloven zit de schrik er nu echt wel in bij de elite.

Ook is intussen het Neurenberg tribunaal  begonnen en, of het nu toeval is of niet, intussen hebben de Oostenrijkse Bondskanselier én Angela Merkel hun zinkende schip verlaten. Laat ons vooral hopen dat er heel wat koppen gaan rollen en dat ze er niet mee wegkomen. Hun geilheid naar macht, geld en onderdrukking heeft lang genoeg geduurd.

Waar we vooral ook benieuwd naar zijn is of de Wappies, de alu-hoedjes, de complotdenkers en de zogenoemde wakkeren eindelijk geloofd zullen worden en niet meer uitgelachen, zoals het tot nu toe was. Men moet toch stilaan gaan beseffen dat, alles wat wij voorspelden, ook daadwerkelijk gebeurd is? Het is niet omdat je met 11 miljoen mensen iets verkondigt dat, de 1 miljoen mensen die ànders denken, ongelijk hebben.

We zullen het gaan zien hoe het vordert maar de moed zit er in.

Er is zoveel empathie, warmte, gedrevenheid, zorgzaamheid en samenhorigheid in de verzetsgroepen dat het bijna onmogelijk is dat het kwade gaat overwinnen.

Wie zich nog niet aansloot bij een groep moet dat vooral gaan doen! Of je nu als niet-gevaccineerde of als wél-gevaccineerde die net wakker geworden is wilt aansluiten... ga op zoek op Social media en dan vooral op Telegram en Signal want daar gebeurt het allemaal. Daar vind je zeker een groep waar jij je gewaardeerd zal voelen en waar je met al je vragen of bedenkingen terecht kunt.

Zeker doen!

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.