Heb jij je laten vaccineren tegen Covid-19?

Heb je twijfels of jij je laat vaccineren of niet?

Heb jij je niét laten vaccineren en ben je het ook helemaal niet van plan?

Vertel ons waarom want wij zijn erg benieuwd naar je beweegredenen.

 

Eén gouden regel: Benader elkaar met respect, er werd al verdeeldheid genoeg gezaaid

Reactie plaatsen

Reacties

Maaike
6 maanden geleden

Mijn moeder heeft het DES-hormoon geslikt toen ze zwanger was van mij.
Zowel mijn moeder, ik, mijn kinderen, de kinderen van mijn kinderen, eventuele achter-, achterachterkleinkinderen etc. dragen daar de gevolgen nog van.
Dus 1 medicijnen beschadigd meer dan 5 generaties.
Wat zijn de gevolgen op lange termijn? Ik schrik al van dr gevolgen op korte termijn. Zoveel gezondheidswinst geeft het vaccin niet

Leon
6 maanden geleden

Ik heb voor mezelf duidelijke redenen om er niet voor te kiezen. Omdat ik een zeer gezond gewicht en BMI heb en voor zover bekend geen onderliggend lijden, val ik totaal niet binnen de risicogroep. Daarbij is het vaccin volledig experimentele gentherapie en is er niemand verantwoordelijk mocht ik hierdoor op korte of lange termijn schade ondervinden.

Heidi Wooning
6 maanden geleden

Ik ben gewoon een bange schijtert :-)
Ik sta vol verwondering te kijken hoe veel mensen om mij heen lef hebben! Ze doen massaal mee met een medisch experiment! Vervolgens spuiten ze een goedje in wat nauwelijks is onderzocht op bijwerkingen, met name op langer termijn. Ook blijkt er een enorme belangenverstrengeling te zijn tussen de pharmacy die het op de markt brengen, en de politieke heren. Ook heeft Bill Gates flink wat vingers in de pap, zo ook Claus Schwab. Nu heb ik, in tegenstelling tot de bewering van Rutte, wel " The great reset" gelezen, en in combinatie met feit dat Billy meerdermaal geroepen heeft dat er " ontvolkt" moet worden, vertrouw ik het allemaal niet meer zo.
Ik vind het echt heel moedig van alle wel gevaccineerden.
Helemaal nu blijkt dat het helemaal niet werkt, en er steeds meer oversterfte is!

Maar goed, ik ben volgens Hugo een laag opgeleide complotgek.