Wij zijn een aantal burgers die zich grote zorgen maken en ons bekommeren om onze medeburgers.

Wij maken ons zorgen om de toekomst van onze kinderen en dat recht hebben we!

 

Ondanks alle maatregelen, de niet aflatende inzet van alle burgers en de immens grote offers van kleine en grote ondernemers, blijft de coronagekte duren. De bevolking wordt langs alle kanten onder druk gezet. Onze vrijheden worden ons ontnomen, mensen worden massaal geïndoctrineerd, bang gemaakt, voorgelogen, tegen elkaar opgezet en beboet als ze niet gehoorzamen. Het is altijd de taak geweest van de politie om de burger te beschermen, nu worden ze ‘gebruikt’ om elke vorm van verzet uit elkaar te slaan.

 

Dagelijks bereiken ons verhalen van mensen die de moed verliezen, hun bedrijf zien kapot gaan, die geen toekomst meer zien, eenzaam zijn en uitgebrand. Schrijnende verhalen van hard werkende mensen die het opgeven. Mensen die niet enkel hun sociale contacten missen maar ook alles wat het leven aangenaam maakt zoals concerten, bioscopen, cafébezoekjes of etentjes met vrienden en ga zo maar door.

 

En waarom? Omdat nog niet 1% van de bevolking getroffen wordt door het virus?

 

Sinds 2020 sterft bijna niemand meer aan hartkwalen, kanker, alcohol, ongevallen en alles waaraan een mens kan doodgaan. Alleen Covid-19 is verantwoordelijk voor het hoge sterftecijfer. Nochtans vertellen heel wat mensen dat hun dierbare overledene helemaal niet stierf aan het virus maar toch zo geregistreerd werd. Men test zoveel mogelijk mensen, zelfs baby's, om toch maar aan een hoog percentage besmettingen te geraken. Terwijl het bewezen is dat iemand die besmet is, meestal niet ziek is en het ook niet doorgeeft.

 

Dus, iedereen wordt verplicht een muilband te dragen want zo bescherm je je medemens! Doe je dit niet, word je met de vinger gewezen en krijg je de stempel asociaal. Maar, wat men er niet bij vertelt is dat de grootte van het virus  0,125 micron is en de gewone mondmaskers tot 0.3 micron doorlaten. Tekeningetje nodig?

 

Om een waarheidsgetrouwe statistiek te bekijken kun je hier klikken. En wat concluderen we hier uit? Dat de meeste genomen maatregelen door de regering, gewoon nergens op slaan. 

In navolging van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie in Nederland, wil dit burgerplatform iedereen de kans geven om, ook hier in België, haar of zijn verhaal te doen.

Heb jij ook wat op je lever liggen en wil je het graag delen? Dan is dit je kans!

Vertel ons en de rest van Vlaanderen jouw verhaal. Het zal opluchten en je zult merken dat je niet alleen staat. Klik op één van de knoppen in het rechter menu en laat ons jouw ervaringen, angsten en bekommernissen weten. De verhalen worden verzameld op deze pagina, namen en mailadressen worden NIET gepubliceerd!